BESTEL EEN FIETSKOERIER ONLINE
OF BEL .. kies hier je stad
x
 Maastricht - 06 28428062
 Eindhoven - 06 31949127
 Helmond - 06 31949126
 Sittard-Geleen - 06 52092506
Bewaar op deze computer

Over Demarrage fietskoeriers

Demarrage fietskoeriers is in 2004 opgericht in Maastricht door Brigitte Vandewall, fietskoerier met werkervaring sinds 1999 in verschillende steden waaronder Eindhoven en Amsterdam. Dankzij haar trouwe klanten is de fietskoerier van Demarrage niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Wat is een fietskoerier?

De fietskoerier brengt zendingen met of zonder spoed van A naar B met als enige vervoermiddel: de snelle fiets. Eén fulltime fietskoerier van Demarrage fietst per jaar een slordige 20.000 kilometer door de stad en haar omgeving. Weer of geen weer. Het is de sport van de koerier om de zending veilig en precies op tijd aan de juiste persoon te overhandigen.   

Grotere pakketten tot 45 kilo en met een grootte van 71 cm x 130 cm x hoogte 59 cm kunnen op aanvraag mee op de snelle bakfiets. Voor ritten verder en zwaarder dan rendabel fietsbereik wordt de gemotoriseerde collega-koeriersdienst voor u geregeld. 

Demarrage fietskoeriers levert een duurzame dienst en steeds meer bedrijven zien daar de praktische en financiële gevolgen van. Door explosieve stijging van opdrachten ook in andere steden dan Maastricht heeft Demarrage in verschillende steden filialen opgezet. In 2011 zijn Demarrage Helmond en Eindhoven met succes van start gegaan. De filialen Sittard-Geleen en Weert staan momenteel in de opstartfase.

In tijden van recessie zijn het de duurzame diensten die een bedrijf tot een groot succes maken, ook uw bedrijf.