BESTEL EEN FIETSKOERIER ONLINE
OF BEL .. kies hier je stad
x
 Maastricht - 06 28428062
 Eindhoven - 06 31949127
 Helmond - 06 31949126
 Sittard-Geleen - 06 52092506
Bewaar op deze computer

Franchisenemer worden?

Demarrage Fietskoeriers is een franchiseorganisatie. Wil je in jouw stad in onze formule meedraaien, dan heten we je van harte welkom! Je kunt je aanmelden bij brigitte@demarragefietskoeriers.nl met een motivatie en cv, zodat we een goed beeld van je krijgen. Het is goed om te weten dat je om een eigen filiaal te kunnen starten minimaal een hbo opleiding hebt afgerond. Heb je speciale wensen of innovatieve ideeën? Fijn! Schrijf die er ook bij!

Als franchisenemer heb je een eigen bedrijf, en sta je als zelfstandig ondernemer ingeschreven bij Kamer van Koophandel en belastingdienst.Je krijg een uitgebreide training en alles wat je nodig hebt om je eigen filiaal te kunnen starten. De hoofdvestiging ondersteunt je bij de maandelijks administratie. Jij concentreert je voornamelijk op het koerieren en het vergaren van opdrachtgevers in jouw netwerk van je eigen stad. Demarrage zorgt ook dat jouw stad op de website komt, en al het bijkomende promotiemateriaal.

Met meer fietskoeriers op de weg kunnen we onze duurzame formule nog beter uitoefenen. Onze visie is om de natuur weer een kans te geven in de stad. Door zo veel mogelijk op de fiets te doen, met de grootst mogelijke service voor onze opdrachtgevers met hun specifieke wensen, verbeteren we de leefbaarheid en het milieu in de stedelijke omgeving. Ons doel is op iedere hoek van de straat een flitsende fietskoerier. Haal de natuur weer naar de stad en reduceer lawaai en uitlaatgassen. Professioneel, vriendelijk en sportief. Niet alleen een goed voorbeeld voor een goede gezondheid. Ook een koeriersservice, die doordat we niet afwijken van onze specifieke core business èn doordat een fiets nu eenmaal het wendbaarste vervoersmiddel is in de stedelijke omgeving, ongekende service op maat levert.